úterý 3. května 2011

Taneční oblečení

Taneční oblečení to je jedna zásadní část tance. Určitě by měla být pohodlá. Jako máme různou hudbu k tanci, tak máme na různé styly tance, různé oblečení.
Klasické tance- Dlouhé krásné šaty patří na pomalejší verze tohoto tancování. Třeba na Polku, Tango,Waltz a Valčík. Za to kratší šaty s různými třásněmi patří např. Jive, Cha cha, Salsa, Samba a Flamenco. No nedokážu si živě představit, že bych měla tancovat třeba Cha chu v dlouhých šatek, to bych spadla asi mockrát za ten tanec. Boty pro dámy jsou většinou lodičky na podpatku a pro pány černé taneční boty.
Street dance- Tento tanec vznik na ulicích, takže oblečení na to musí být především pohodlé. Takže nejzvyklejší jsou: Tepláky, tenisky a volné tričko. Jak pro holky, tak pro kluky. 
Balet- Náš známý a oblíbený balet. Tak na ten musí mít baletka uplý trikot a špičky nebo piškoty ( jsou to látkové boty bez jakéhokoliv plastu). Trikot mají většinou dámy se sukýnkou.
Lidové tance- Ty jsou moje nejméně oblíbené. Dámy mají buď kroje nebo velké barevné sukně, většinou červené a tomu halenku a pánové zase černé kalhoty a k tomu bílou košili.  
 
                                                                                                                                                                                         

                                                                                                            

Žádné komentáře:

Okomentovat